Nu fås Supra med manuelt gear – men ikke fra fabrikken

Toyota Supra til Auto Show i Odense

En amerikansk tuner tilbyder nu at lægge manuelt gear i den nye Supra – men det er dyrt

Hvad end vi vil det eller ej – den automatiske ZF-gearkasse skifter gennem sine otte-trin hurtigere, end noget menneske nogensinde vil kunne betjene tre pedaler og et manuelt gear.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Alligevel har en amerikansk tuner nu fundet ud af, hvordan de skal få en manuel BMW-gearkasse til at spille sammen med Supra`ens øvrige teknik – som i øvrigt også er fra BMW.

European Auto Group – som tunerne kalder sig – har allerede fortalt mediet Carbuzz, at de tager mod depositumer fra interesserede kunder.

LÆS OGSÅ: Porsche med megapower – 680 hk i Cayenne Turbo S Hybrid

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Men det er en dyr og langsommelig proces. EAG-chef Art Bartosik fortæller i interviewet med Carbuzz, at det vil tage mellem 30 til 40 dage at bytte automatgearet ud med den manuelle løsning, og at prisen render op i 12.000 dollar.

Interesserede kunder skal lægge halvdelen af beløbet i depositum. Men så får de også en bil med tre pedaler og lidt ekstra hestekræfter tilbage.

EAG udfører nemlig opgaven i samarbejde med en canadisk BMW-specialist, der pumper Supraens tyske rækkesekser op til 430 hestekræfter, inden den leveres tilbage.

Nu med tre pedaler.

Reklameblok:

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk