Reklame:

Nu fås Supra med manuelt gear – men ikke fra fabrikken

En amerikansk tuner tilbyder nu at lægge manuelt gear i den nye Supra – men det er dyrt

Hvad end vi vil det eller ej – den automatiske ZF-gearkasse skifter gennem sine otte-trin hurtigere, end noget menneske nogensinde vil kunne betjene tre pedaler og et manuelt gear.

Alligevel har en amerikansk tuner nu fundet ud af, hvordan de skal få en manuel BMW-gearkasse til at spille sammen med Supra`ens øvrige teknik – som i øvrigt også er fra BMW.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

European Auto Group – som tunerne kalder sig – har allerede fortalt mediet Carbuzz, at de tager mod depositumer fra interesserede kunder.

LÆS OGSÅ: Porsche med megapower – 680 hk i Cayenne Turbo S Hybrid

Men det er en dyr og langsommelig proces. EAG-chef Art Bartosik fortæller i interviewet med Carbuzz, at det vil tage mellem 30 til 40 dage at bytte automatgearet ud med den manuelle løsning, og at prisen render op i 12.000 dollar.

Interesserede kunder skal lægge halvdelen af beløbet i depositum. Men så får de også en bil med tre pedaler og lidt ekstra hestekræfter tilbage.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

EAG udfører nemlig opgaven i samarbejde med en canadisk BMW-specialist, der pumper Supraens tyske rækkesekser op til 430 hestekræfter, inden den leveres tilbage.

Nu med tre pedaler.

 

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?