Niki Lauda får sin egen vej

Den 20. maj 2019 sagde Formel 1-verden farvel til et ikon, da Niki Lauda døde 70 år gammel. Nu hædres den tredobbelte verdensmester på fornem vis af Mercedes.

Mercedes’ Formel 1-fabrik i Brackley nordvest for London er ikke bare noget, man lige besøger. Men når Lewis Hamilton, George Russell og fabrikkens mange tusinde ansatte uden for sæsonen kommer på arbejde køres de sidste meter mod indgangen fremover på “Lauda Drive”.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Formel 1-holdet har nemlig besluttet at omdøbe vejen op til fabrikken for at hædre deres mangeårige ven og rådgiver, Niki Lauda. Det oplyser holdet i et Facebook-opslag.

Andreas Nikolaus “Niki” Lauda er og var en af Formel 1-historiens mest berømte skikkelser. Han døde i maj 2019 på det hospital i Zürich, hvor han var i behandling for sine nyreproblemer. Niki Lauda blev 70 år gammel.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk