Reklame:

MTV pimpede hendes Ford Ka: “Nu hader jeg den!”

En kvinde, som har fået bygget sin Ford Ka om af britisk MTV, hævder, at der nu gror mug i bilen.

Sidste år kunne britisk MTV fortælle, at programmet ‘Pimp My Ride’ vendte tilbage. Det havde ellers ikke været på briternes TV-skærme i 15 år. Og når man først har set Yazzie Johnsons Ford Ka, skulle det program nok været blevet i graven.

I september sidste år kunne seerne på Youtube følge med i, hvordan Wrench Studios forvandlede hendes Ford Ka. Altså til det værre ifølge hende selv. Bilen var i MTV’s varetægt blevet klædt i en matgrå folie og overstrøget med klistermærker.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Sidstnævnte skulle – ifølge MTV og Wrench Studios – få bilen til at minde om én lang sytråd. Og hvor de fleste – dengang ‘Pimp My Ride’ virkelig var in – nok ville have fyldt det lille bagagerum med lyd, fik Yazzie Johnson en symaskine. That’s it!

Der gror mug i min bil
Og så alligevel ikke. For ifølge Yazzie Johnson er Forden, efter MTV har haft den ‘værksted’, fyldt med mug. Ifølge kvinden skar Wrench Studios nemlig nogle huller i kølerhjelmen på den lille KA, og det har fået vandet til at strømme ind i kabinen.

LÆS OGSÅ: Her tager de konsekvensen – gør klar til at forbyde elbiler!

Brugerne på TikTok, hvor Yazzie Johnson har fortalt om ‘oplevelsen’, er da heller ikke imponeret. ‘Den bil kan du lige så godt skrotte’, lyder det blandt andet i kommentarerne.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Selv er Yazzie Johnson skuffet. Hun fik nemlig alt det, hun ikke bad om.

– Jeg sagde til dem (Wrench Studios, red.), at jeg ikke ville have en larmende udstødning og en masse tarvelige sticker. Det var præcis, hvad jeg fik!

@yaz.johnsonn

Replying to @Vicc_edser MTV pimped my ride and gave me a mouldy car with no sun visors, this is hell 😀😀 #mtvpimpmyride #pimpmyrideuk #pimpmyridechallenge #mouldycar

♬ help so many people are using my sound – Ezra

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?