Pimp My Ride vender tilbage


Sproget er det samme. Værten er endda rapper. Nu er dialekten dog britisk. 

Var der noget fjernsyn i begyndelsen af 00’erne, som var værd at slår hjernen fra til, så var det MTV’s “Pimp My Ride”. Der var ikke grænser for, hvad holdet med rapperen Xzibit i spidsen kunne. Programmet, der kørte fra 2004 til 2009, fik i 2006 en britisk spin-off.

Og det er den der nu genopstår. I sin tid nåede briterne at lave tre sæsoner på den britiske del af MTV. Når programmet efter 15 års dvale genopstår senere på måneden, behøver du dog ikke bo i England for at se med.

MTV ‘sender’ nemlig det hele på Youtube. Værten bliver den britiske rapper Lady Leshurr. Hun skal dog ikke rode med bilerne selv, den opgave har MTV fået Wrench Studios til at tage sig af.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
I pressematerialet til den nye Youtube-serie skriver MTV, at ikke alt kommer til at dreje sig om nye bling-dele på gamle biler. Programmet vil også have fokus på at genanvende dele. Formentlig i miljøets tegn. På den anden side skal der pimpes med dele fra Ebay. Hvad holdet så kan få ud af det, må vi vente lidt endnu med at finde ud af.

Men sikkert er det, at en Mitsubishi 3000 GT i bedste Fast and Furious-stil medvirker i programmet. Det samme gør en Volkswagen Type 1 fra 1966. Og den originale temamelodi…

Ses vi til Auto Show?


 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk