Reklame:

Mød Mike – “Jeg ejer verdens største Ford-samling”

Mike er ikke en ‘Hr. hvem som helst’. Han har nemlig brugt størstedelen af sit liv på at samle sammen af helt bestemt Ford-model. Crown Victoria. 

Crown Victoria. Eller bare Crown Vic. Du finder ikke ét sted i verden, hvor der står flere eksemplarer af modellen samlet, end hos Mike.

Og ham har youtube-kanalen Limited Edition Motors besøgt. Mike er ægte Crown entusiast.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Han ejer ikke bare den første eksemplar, der blev bygget i modelåret 1998. Han ejer også den allersidste Crown Vic, der blev bygget 15. september 2011.

Faktisk er samlingen så stor, at der på Mikes ejendom står flere bygning kun fyldt op med Crown Vics.

LÆS OGSÅ: Nyt forbud rammer bilister: 599 har allerede fået store bøder

Indimellem den første fra modelåret 1998 og den allersidste fra 2011 er der sjældne modeller med digital instrumentering, politibiler og biler som Ford solgte til almindelige, civile bilister.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

I samlingen står der også flere biler som har været rettet op flere gange. Nogle mere smadret end andre. Men det får nu altså ikke Mike til at sælge dem. I hvert fald ikke endnu.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?