Reklame:

Medie: Sebastian Vettel kan få vildt comeback

Han har snart været væk i et år. Men nu tyder meget på, at Sebastian Vettel er på vej tilbage i en racerbil.

Han dukkede sådan set kun op på det sociale medie Instagram for at fortælle omverden, at han trak sig. Altså fra Formel 1.

Men nu kan den firedobbelte VM-vinder Sebastian Vettel være på vej tilbage i en racerbil. I hvert fald skriver tyske Auto Motor und Sport, at en testkørsel med Vettel bag rattet er lige rundt om hjørnet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det er dog ikke i en Formel 1-bil. Derimod vil Sebastian Vettel skulle prøve kræfter med de Le Mans-byggede prototyper kaldet Hypercars.

Helt konkret lyder meldingen, at den tyske Formel 1-verdensmester er dialog med det britiske hold Jota Sport. Og kommer der noget ud af forhandlingerne, får Vettel fornemt selskab i Jota Sport-Porschen.

LÆS OGSÅ: Lars betalte 550.000 for sin bil for 2 år siden – nu er den totalt ubrugelig i Danmark

Briterne har angiveligt tilbudt Vettel, Robert Kubica og vinderen af Formel 1’s 2009-sæson Jenson Button at dele en hypercar. En Porsche 963.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Jota Sport-Porschen er søsterbilen til den fabriksbil, som danske Michael Christensen tørner ud i for Zuffenhausen-mærket.

Sebastian Vettel var at finde i Formel 1-paddocken, da der blev kørt løb på Suzuka-banen i Japan i september måned. Men her var tyskeren ikke meget for at sætte ord på sin fremtid.

– Intet er afgjort eller underskrevet endnu. Men jeg har det i baghovedet og har fortsat tid til at beslutte mig.

Reklameblok:


– Hvis jeg på et tidspunkt når frem til, at jeg ikke fungerer uden at køre ræs, så vil jeg køre igen, lød det.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?