Reklame:

Medie: Grand Theft Auto 6 har fået en udgivelsesdato

Vi har allerede ventet i 10 år, og vi kommer til at vente lidt endnu, hvis de tråde, som det amerikanske erhvervsmagasin trækker, holder vand. 

Take-Two Interactive Software, der er holdingselskabet bag spilstudiet Rockstar, har lige aflagt resultatopgørelse. Hvis det da ikke var, fordi de ejer netop Rockstar, der på sin side ejer og udvikler spilserien Grand Theft Auto, vil det ikke være en særligt spændende nyhed.

Men netop Grand Theft Auto mener Forbes, at Take Two siger en hel del om i den netop offentliggjorte resultatopgørelse. Og det endda helt uden at nævne spillet ved navn.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


For dykker man ned i opgørelsen, står der lidt om selskabets forventninger til fremtiden. Og lidt er vist en underdrivelse. Faktisk står der en hel del. I regnskabsåret 2025 forventer Take-Two at tjene svimlende 8 milliarder dollars… altså efter skattefar har fået sin del af kagen.

LÆS OGSÅ: Politiet beslaglagde biler og uddelte bøder efter lovligt biltræf

Det er 55 milliarder danske kr., udvikleren kan ‘stikke’ i lommen. I samme regnskab skriver Take-Two, at man har ‘høje forventninger’ til netop 2025. Sammenholdt med hinanden mener Forbes, at det kun kan betyde én ting. Nemlig at Grand Theft Auto 6, intern kendt som ‘Project Americas’, udkommer i regnskabsåret 2025.

Regnskabsåret strækker sig for Rockstar/Take Twos vedkommende fra 1. april 2024 til 31. marts 2025.

Reklameblok:
I regnskabet siger Take Two godt nok, at ‘der er flere banebrydende’ spil-titler på vej’. Men så høj en indtjening, som udvikleren regner med, kan kun genereres af ét helt bestemt spil, mener Forbes altså.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?