Reklame:

Medier: Alfa Romeo bliver Haas’ nye hovedsponsor

Alfa Romeo har tidligere fortalt, at man vil forbindes med en Formel 1-bil uden Ferrari-motor.

Alfa Romeos sponsoraftale med Sauber Formel 1 løber ud, når det sidste løb af 2023-sæsonen er kørt. Dermed vil der ikke stå Alfa Romeo på en Formel 1-bil for første gang i fem år. Og dog.

For selvom Alfa Romeo endnu ikke har meldt noget ud om sin fremtid i sporten, andet end skilsmissen fra Sauber, hævder flere medier nu igen, at italienerne nærmer sig Haas.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det forlyder, at Alfa Romeo-chefer skulle være mødtes med Haas dittoer i forbindelses med Monacos grand prix i sidste weekend. Et møde der egentlig skulle have fundet sted under Emilia-Romanga grand prixet.

Men et frygteligt uvejr fik både sat en stopper for selve løbet og de snakken, der altså skulle være fundet sted.

LÆS OGSÅ: Ukendt regel giver mange bilister bøder – men kommune nægter at gøre opmærksom på det

Dermed forsinkede Alfa Romeo faktisk kun det sponsorat af Haas-holdet, som man egentlig er klar på at dele med omverden.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Hvis der vitterligt er hold i rygtet om et forhold mellem Haas og Alfa Romeo, tyder meget på, at man fra italiensk side går efter en aftale, lignende den man lidt endnu har med Sauber.

Det er ikke helt usandsynligt
Det vil altså betyde et helt eller delvist farvel til Haas-navnet. Noget, der giver rygterne lidt grobund, er, at Alfa Romeos administrerende direktør Jean-Philippe Imparato allerede har fortalt, at mærket kun kan se sig selv hos hold med Ferrari-motor.

Hvilket Haas – udover Alfa Romeo og så selvfølgelig Ferrari – faktisk er de eneste med.

Reklameblok:


Jean-Philippe Imparato har desuden sagt, at investeringen i Formel 1, er den bedste mærket nogensinde har gjort. Det er dog værd at bemærke, at Haas som det nyeste hold overhovedet i Formel 1 selv ikke har sammen historiske ballast som Sauber.

Men at der er noget om, at Alfa Romeo gerne ser deres farver og emblem køre videre i Formel 1, vidner en udtalelse fra mærkets amerikanske importør om.

– Vi undersøger alle muligheder for at holde Alfa Romeo i Formel 1, lød det sidste år.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?