Mansory har skabt en monster-bentley med 23″ fælge


Den sorte slyngel alle i den øvrige trafik frygter

Sidste sommer gav Bentley deres kæmpe-sellert af en SUV, Bentayga, et facelift. Ikke meget er ændret. Faktisk er der kun lige sket nok til, at det trænede øje kan spotte forandringerne.

Altså lige ind til de tyske tunere hos Mansory trådte til. For her er man kendt for være mere gal end normal, når det kommer til biler.


Skal vi begynde under hjelmen, har tyskerne hævet ydelsen i den enorme englænders fire-liters V8’er til 750 hestekræfter 1.020 Nm. Normalt har Bentayga’en 520 hestekræfter og 770 newtonmeter at gøre godt med, hvis du skulle være i tvivl.

Selve karosseriet har Mansory pakket ind i – og udbygget – med alt det kulfiber, du kan forestille dig. Indrømmet, det er svært at se, fordi bilen er sort. Men det giver os blot en undskyldning for at vise nærbilleder af bæstet.

Fælgene måler massive 23″. Til sammenligning leveres bilen fra fabrikken med små 20″ sko. Inde i kabinen er det nok ikke et meget forkert gæt, at mere end et dusin køer er gået til.

Det hele til en pris du nok ikke skal spørge om.Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk