Kvinde får Audi beslaglagt – kørte mindst 111 km/t i byzone

På et døgn beslaglagde Midt- og Vestjyllands Politi fire biler for vanvidskørsel - blandt andet en 51-årig kvindes hvide Audi A1.
Arkivfoto: presse-fotos.dk

På et døgn beslaglagde Midt- og Vestjyllands Politi fire biler for vanvidskørsel – blandt andet en 51-årig kvindes hvide Audi A1.

Flere billeder: presse-fotos.dk

Det gik stærkt, da en 51-årig kvinde fra Skørping torsdag aften kørte igennem byen Bjerget nord for Thisted.

Faktisk blæste hun i sin lille hvide Audi A1 forbi en af politiets fotovogne med mindst 111 kilometer i timen. Det fortæller politikommissær Jørgen Jensen fra lokalpolitiet i Thisted til TV2.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:– Det er jo helt vildt. Hun kørte så hurtigt, at hendes Audi A1 er blevet beslaglagt, og hun kan også se frem til et retsligt efterspil, siger politikommisæren.

På strækningen er den højst tilladte hastighed 50 kilometer i timen.

Den 51-årige kvinde var dog ikke den eneste, der havde fart på den dag. I alt beslaglagde politikredsen fire biler på et døgn. I Harboøre slingrede en bilist så meget at en anden trafikant kontaktede politiet. Da ordensmagten fandt frem til bilisten, viste det sig, at promillen var over to.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:Derfor måtte også denne bilist vinke farvel til bilen. I Ikast mistede en mand sin bil, fordi han for tredje gang blev taget i at køre bilen uden kørekort.

Vagtchefen hos hos Midt- og Vestjyllands Politi oplyser, at kredsen har beslaglagt 201 biler, siden loven om vanvidskørsel trådte i kraft tilbage i marts i år.

Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk