Annonce:

Fisker åbner ny forretning i “ukendt” dansk by

I en dårligt formuleret pressemeddelelse oplyser Fisker Inc. nu, at man har indgået et samarbejde med en bilforhandler i “Hilleord”, Danmark.

Fisker Inc. forsøger at finde en vej ud af den krise, der meget muligt kan betyde mærkets permanente lukning lige om lidt.

I en pressemeddelelse oplyser Fisker den 15. april, at man har indgået aftaler med to nye bilforhandlere i Europa. Dermed vil der være 12 Fisker-forhandlere på kontinentet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Herunder én i Innsbruck, Østrig, og så én i en dansk by, som ingen har hørt om, nemlig Hilleord. Der skulle nok have stået “Hilleroed” eller helt korrekt “Hillerød”.

Men selv om pressemeddelelsen blev sendt ud mandag i denne uge, fremgår den nye forhandler i Hillerød endnu ikke af Fiskers hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Hyundai-ejer i chok over regning på 775.000 kroner

Det gør kun mærkets eget showroom i Taastrup. Her bugner det til gengæld med biler. Også selvom Fisker på Facebook påstår, at det er svært at opdrive en lagerbil i Europa efterhånden.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Den succes mener Fisker at kunne tilskrive en fornyet interesse i Fisker Ocean, efter at priserne er blevet sat gevaldigt ned. I Danmark med op mod 200.000 kroner.

Til gengæld har Fiskers kunder siden 4. april i år gjort klogt i at læse det med småt. På grund af mærkets økonomiske situation fraskriver Henrik Fisker og Co. sig garantibestemmelserne på bilen. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra bilernes verden lige her!


Annonce:

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler