Reklame:

Kongelig Audi RS6 leder efter ny ejer

Sidste år betalte en eller anden over 6,5 millioner kroner for hans mors Ford Escort. Så prisen på Prins Harrys Audi RS 6 synes faktisk rimelig. 

Biler med lidt historie på bagsmækken er bare mere interessant. Og interessen får altid lige et hak opad, når en royal har siddet bag rattet.

Men inderste inde er den engelske prins Harry – selvom han er tråd ud af kongehuset – bare som alle os andre. Han kan godt lide biler.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Bilen her købte han fra ny i 2017 og han har bestemt ikke været nærig med krydserne på ekstraudstyrslisten. Bilen kan både se i mørke og med sit panoramasoltag lade dagslys fylde hele kabinen.

Der er eftersigende ekstraudstyr for over 100.000 kr. monteret fra fabrikken i Ingolstadt. Bilen er dog holdt relativt anonym. Med sin Daytona-grå lak kan Audien godt gå for at være en peppet A6.. hvilken den jo faktisk også ‘bare’ er.

LÆS OGSÅ: Medie: Dansker er med i helt ny Formel 1-film

Det er anden gang, bilen er sat til salg, siden prinsen sad bag rattet. I 2018 – altså bare et år efter han fik den leveret – solgte prinsen Audien med bare 7.184 kilometer på tælleren.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Fem år senere er der løbet langt flere kilometer på tælleren. V8-motoren med de dobbelte turboer og 560 hestekræfter har kørt 109.000 kilometer.

Kan du leve med, at rattet sidder i den forkerte side, er RS’eren lige nu til salg på Pistonheads for 42.000 britiske pund svarende til 357.000 kr. Det svarer nogenlunde til, hvad du kan få en RS 6 for herhjemme. Altså UDEN afgift. Suk!

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?