Annonce:

Medie: Dansker er med i helt ny Formel 1-film

Filmen har både været ramt at strejke og må nu skrotte scener for millioner af kroner. Men ifølge Ekstra Bladet er danske Kim Bodnia på rollelisten i Formel 1-filmen ‘Apex’.

Brad Pitt er involveret. Det samme er Lewis Hamilton. Men der er også en smule dansk stjernestøv med i den nye Formel 1-film ‘Apex’.

En film som, trods strejker blandt de amerikanske skuespiller og et nylig tab af scener for millioner af kroner på grund af tvivlsomme sponsorer, stadig er undervejs.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Filmholdet følger det rigtige Formel 1-felt rundt på noget af 2023-kalderen. Senest var kameraerne fremme i forbindelse med det italienske grandprix på Monza-banen.

Her dukkede ‘Pusher’-skuespilleren Kim Bodnia også op. Ifølge billedemateriale, som avisen bringer, var den 58-årige dansker iklædt ‘Apex-tøj’, der fik ham til at ligne en teamchef.

Selv har Kim Bodnia ikke villet bekræfte sin deltagelse i filmen. Han er heller ikke at finde på den rolleliste, filmdatabasen IMDB har på ‘Apex’.

LÆS OGSÅ: Flertal går imod folk med elbiler: “De skal også betale”

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Meget kan dog nå at ændre sig. Filmen forventes ikke at få premiere før engang tidligst i 2025.

Kan man ikke vente helt så længe, og er 2023-sæsonen ikke nok Formel 1-underholdningen, hævder flere engelske medier, at der er nyt om Michael Schumacher på vej. Læs mere om det her.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler