Reklame:

Kinesisk bilmærke fældet for omfattende snyd

Konkurrencemyndigheder er i hælene på et kinesisk bilmærke, der forsøger at skjule sig under italiensk flag.

Man må ikke lyve, om hvor man kommer fra. Heller ikke selvom det måske lyder mere eksotisk med Italien end Kina.

Det kan nu få alvorlige konsekvenser det lille bilmærke DR Automobiles. Mærket er nemlig slet ikke så italiensk, som det påstår at være.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

DR Automobiles har under dække af en italiensk oprindelse solgt biler bygget på licens i Kina til netop italienerne.

I den periode har DR Automobiles ikke gjort meget for at fortælle forbrugerne, hvad det egentlig er, de køber. Og hvor bilerne kommer fra.

Faktisk har DR Automobiles slet ikke gjort nok, mener de italienske konkurrencemyndigheder, der nu underkaster bilmærkets forretningsmetoder en grundig granskning.

Det skriver Auto News Europe.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Myndighederne har allerede været på besøg hos DR Automobiles italienske hovedkontor. Men det har altså ikke kunnet lægge mistanken om urent trav ned. Snarre tværtimod lyder det i en udmelding fra myndighederne.

– I nogle tilfælde har DR Automobiles lavet om på deres biler, så det ser ud, som om at bilerne udelukkende er bygget i Italien. I virkeligheden er bilerne bygget i Kina.

Alene i løbet af 2023’s først ni måneder har DR A solgt 24.200 biler i Italien. Lige knap 50 procent flere end mærket formåede i samme periode sidste år.

Reklameblok:


 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?