Reklame:

Kevin Magnussen om konkurrent: “Alle danskere vil se ham i Formel 1”

Lige nu er de landsmænd i den samme sport – men Kevin Magnussen kan meget hurtigt få direkte konkurrence fra Formel 2-køreren Frederik Vesti. 

Frederik Vesti får ikke bare endnu en Formel 1-test senere på året hos Mercedes, når hele feltet er i Mexico. Den 21-årige Formel 2-kører rygtes også tættere og tættere på Formel 1.

Her er der allerede én dansker i skikkelse af Kevin Magnussen i Haas-garagen. Og den 30-årige roskilde-gut er ikke i tvivl om Vestis kvaliteter.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

– Jeg har kendt Frederik, siden han var et lille barn. Jeg tror, han stadig er gode venner med min lillebror. De kørte gokart sammen dengang,” sagde han dengang.

– Nu er Frederik en af de førende unge uden for F1. Jeg vil sige, at han gør et godt stykke arbejde i F2, hvor han viser stor konsistens og modenhed.

LÆS OGSÅ: 3 ud af 4 danskere fatter ikke det samme skilt i trafikken, siger FDM

– Jeg tror, at hele Danmark er meget begejstret for ham. Forhåbentlig vil der være en plads i F1 til ham i fremtiden, lød det opmuntrende fra Kevin Magnussen tidligere på året.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Selv har Frederik Vesti, som under det seneste løb på Spa Francorchamps i Belgien mistede sin førsteplads i F2, kun ét fokus. Nemlig resten af F2-sæsonen. Altså officielt.

– Mit fokus er udelukkende på F2. Jeg ved, at det, der er i min kontrol, er, hvordan jeg kører og leverer. I sidste ende er det det eneste, der kan bringe mig ind i Formel 1, siger han til Total-Motorsport.

Tilbage i Haas-lejren har Kevin Magnussen og Haas endnu ikke papirer på hinanden efter 2023. Men lykkedes det parterne at blive enige, kan K-Mag meget vel køre i helt ny farver fra 2024. Læs mere om det her.

Reklameblok:


 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?