Reklame:

Kæmpe bilmærke erkender – “Interessen for elbiler er blevet mindre”

Det går egentlig fremad med salget, når det kommer til helt nye elbiler. Men nu mærket Volkswagen-gruppen også, at interessen for elbiler er blevet mindre.

Volkswagen havde egentlig regnet med at sælge langt flere elbiler, end mærket gør. I forbindelse med offentliggørelsen af bilmærkets kvartalsregnskab måtte tyskerne dog erkende, at det går den anden vej.

Salget af elbiler er steget med 21 procent i forhold til det samme tredje kvartal for bare ét år siden.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Men det er alligevel ikke i et tempo, som Volkswagen-cheferne havde regnet med. Tredje kvartal bød således på en ordrebog af elbiler, der består af færre end 150.000 modeller.

Og det er ikke tilfredsstillende for økonomidirektør Arno Antlitz.

LÆS OGSÅ: FDM: “Danske bilister skal tvinges til at betale ny, ekstra afgift

– Antallet af nye ordre er under vores ambitiøse mål, fordi markedsefterspørgslen generelt er lavere end forventet, siger direktør ifølge Electrek.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Oveni nedgangen i antallet af nye ordre på nye elbiler kan Volkswagen-cheferne også notere sig en markant nedgang i profitten på hele 7 procent. Det svarer til 1,51 milliarder euro.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?