Politi: Hjælp! Hvorfor blev der skudt efter denne Peugeot?

Bil ramt af skud i Ringkøbing
Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

En bilist fra Ringkøbing blev torsdag eftermiddag i sidste uge beskudt. Nu vil lokalpolitiet gerne have offentlighedens hjælp.


– Vi går ikke ud fra, at der er nogen, der bevidst har skudt efter bilen, så formentlig er der tale om en form for vådeskud fra noget jagtaktivitet.

Sådan siger politiassistent Martin Bjerg fra lokalpolitiet i Ringkøbing til TV Midtvest om en hændelse, hvor en Peugeot torsdag eftermiddag i sidste uge blev ramt af skud.

Meldingen, som politiet har fået den, går på, at bilens 47-årige ejer kom kørende ad Holmsland Klitvej, da han høre et ordnetligt smeld. Det viser sig at være et 9 milimeter stort hul lige under bilens tankdæksel.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
HER BLEV BILEN RAMT

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Politiet går ud fra, at det er en jagtriffel som har affyret skuddet. Men det er lidt underligt. For umiddelbart er det ikke noget at skyde på i området. I hvert fald ikke noget som skal nedlægges med en jagtriffel.

Der har ifølge Ringkøbing-Skjern Dagblad heller ikke været anmeldt jagt på stedet siden juli måned. Af samme grund hører lokalpolitiet gerne fra borgere som måtte vide noget.

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk