Reklame:

Gunther Steiner og Haas forsvarer Kevin Magnussen-beslutning

Danske Kevin Magnussen er den kører, Haas vil have. Og det kan negative røster ikke lave om på.

På banen står det 11-3 til Nico Hulkenberg i den interne konkurrence med holdkammeraten Kevin Magnussen. I hvert fald når det kommer til kvalifikationerne i 2023-sæsonen.

Det får dog ikke hverken Haas eller teamchef Gunther Steiner til at ryste på hånden over, at holdet har valgt at forlænge kontrakten med danskeren.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Snarer tværtimod. I et nyligt interview med PlanetF1 maner Steiner kritikken af danskerens præstationer i orden. Det er i hvert fald ikke af sentimentale grunde, at K-Mag sidder i Haas-raceren.

Heller ikke selvom Kevin Magnussen er den kører, som Haas – trods et afbrud på en enkelt sæson – har haft på lønningslisten i længst tid.

LÆS OGSÅ: Her kan danske bilister snart tanke billigere benzin

Faktisk vender Gunther Steiner lige så meget pilen indad i garagen, hvor VF-23-raceren langt fra er holdet bedste bil.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

– Kevin er ikke i den bedste fase af karrieren i øjeblikket. Men vi (Haas-holdet, red.) præsterer heller ikke. Og vi forstår, hvor han er. Han har ingen tillid til bilen og er bare et dårligt sted.

– Han (Kevin Magnussen, red.) forholder sig dog optimistisk. Og skulle vi skifte kørere, vil det ikke stille os et bedre sted, end hvor vi er i øjeblikket, lyder det fra teamchefen.

– Det er klart, at Nico gør et fantastisk stykke arbejde. Vi er forbløffede over, hvordan han gør det. Men vi får en bil, som Kevin kan lide, – en stabil bil. Det er derfor, vi har beholdt ham. Fordi vi tror på ham.

Reklameblok:


Haas har ikke scoret et éneste point i Formel 1, siden Kevin Magnussen kørte sig til en 10. plads i Miamis grand prix. Det var helt tilbage i maj måned.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?