Reklame:

Fra gamer til racerkører: Gran Turismo-filmen er i de danske biografer 17. august

En seriøst spændende og actionfyldt film er på vej til biograferne. “Gran Turismo” er den længe ventede film, baseret på den populære bilspilserie af samme navn.

“Gran Turismo” er baseret på den virkelige historie om Jann Mardenborough. En gamer, der blev en professionel racerkører takket være sine evner bag en computerskærm.

Instrueret af Neill Blomkamp, der tidligere har stået bag film som “District 9” og “Elysium”, byder “Gran Turismo” på en ret seriøs rollebesætning. Du kan se skuespillere som David Harbour, Orlando Bloom, Archie Madekwe, Darren Barnet, Geri Halliwell Horner og Djimon Hounsou for fuld action på det store lærred.

Filmen, der er baseret på det ikoniske bilspil Gran Turismo, vil lande i de danske biografer den 17. august 2023. Det spændende projekt er blevet realiseret af instruktør Neill Blomkamp og produceret af Columbia Pictures.

Gran Turismo
Sæt kryds den 17. august, hvor filmen kommer i biffen i Danmark!

Men hvordan omsætter man et spil til en film? Svaret er simpelt: Man trækker inspiration fra den virkelige verden. Gran Turismo-filmen er baseret på en sand historie, der følger en ung Gran Turismo-spiller, hvis imponerende evner i spillet førte til sejr i Nissan-konkurrencer og en karriere som professionel racerkører.

Det er ingen hemmelighed, at filmatiseringer af computerspil er blevet populære. Vi har allerede set stor succes med HBO’s udgaver af PlayStation-spillet “The Last of Us”, og der er flere projekter på vej. Dog har racerspil ikke altid haft den bedste track record i Hollywood. Forsøget på at lave en film ud af “Need for Speed”-franchisen blev ikke en stor succes.

Derfor er det spændende, at “Gran Turismo” har valgt en anden tilgang. Denne film præsenterer os for en historie baseret på virkelige begivenheder. Vi følger Jann Mardenboroughs rejse fra gamer til professionel racerkører takket være Gran Turismo-spillet.

Sæt kryds i kalenderen den 17. august 2023, hvor du skal i biffen og se film.

Se den fede trailer herunder:


Redaktionen
Redaktionen
Boosted.dk er Danmarks største site om biler med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?