Reklame:

Elon Musk er ikke i tvivl: Ford går konkurs

Elon Musk blander sig nu i den konflikt Ford gennem fagforbund ligger i med sine ansatte på fabriksgulv rundt omkring i USA.

Ikke bare Ford. Men også Stellantis og General Motors risikerer at dreje nøglen. Og ikke bare risikerer bilkoncernen det.

Faktisk er det på sikker kurs direkte mod konkurser. I hvert fald hvis man spørger til Tesla-chefen Elon Musks holdning til de ansatte på bilfabrikkerne, som forlanger 40 procent mere i løn og en 32 timers arbejdsuge.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det skrev Elon Musk på det sociale medie “X” – det tidligere Twitter – som han i øvrigt selv ejer.

Dermed er Elon Musk enig i den udlægning af fabriksarbejdernes krav, som Ford administrerende direktør Jim Farley allerede har udtrykt bekymring for.

LÆS OGSÅ: Ikonisk fælgfirma er gået konkurs igen

Ifølge topchefen kan Ford nemlig ikke honorere de mange nye krav fra fagforeningen. Og da slet ikke uden at gå konkurs inden. Læs mere om Farleys bekymringer her.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Skulle Ford dreje nøglen om, kan de håbe på, at blive vildt populære igen. Ligesom det er sket for et helt bestemt bilmærke i Holland. Læs med her.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?