Dodge solgte fire nye Viper-modeller sidste år


Modellen gik ud af produktion i 2017.

Der er ikke produceret en Dodge Viper siden den 31. august 2017. Altså har modellen været død i snart fem år. Alligevel solgte Dodge sidste år hele fire nye Viper-modeller.

Det viser salgstal fra moderorganisationen Stellantis.

Men er det er måske ikke så mærkeligt, som det lyder. Det er velkendt, at Dodge havde mere end svært ved at finde kunder til de sidste Viper-biler. Og selvom vi ikke ved, hvor mange Vipere, Dodge fik produceret men solgt dengang, skal to og to ikke lægges sammen mange for at nå frem til, at der nok er talte om hengemte lagerbiler.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Men der må have været mere end de fire biler tilbage. For i 2020 solgte Dodge også fire Vipere. Men eksemplarer af bilen med den gigantiske 8,4-liters V10-motor er ikke det eneste fortidslevn, Dodge langt om længe fandt nye ejere til.

Eksemplarer af Dart-modellen og den mekanisk identiske Chrysler 200 fandt også nye ejer. Bilen som fabrikkerne må have haft på lager længe. For samlebåndet blev slukket i 2016.

Kan du huske, hvordan Viperen lød/lyder? Hvis ikke så nyd klippet herunder!

 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
 

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk