Datoerne er klar for 2019: Ses vi til Sportscar Event?

sportscar event boosted auto show

Foto: Sportscar Event

Nu ved du, hvornår du skal ud og nyde lyden og synet af landets flotteste og hurtigste sportsvogne og superbiler.

De gæve gutter fra Sportscar Event er nu klar med datoerne for, hvornår der skal give gas i Roskilde, Silkeborg og Odense. Nærmere betegnet Sjællandsringen, Jyllandsringen og HCA Odense Airport.

  • 26. maj 2019: FDM Sjællandsringen
  • 1. juni 2019: FDM Jyllandsringen
  • 1. september 2019: HCA Odense Airport

Men kalenderen har faktisk et punkt mere, da Sportscar Event lægger vejen forbi Auto Show Denmark i Odense Congress Center den 17. og 18. august. Her samler de nogle af deres fedeste biler, som gæsterne til Auto Show kan nyde på nærmeste hold.

Læs mere om Auto Show her!

Om Sportscar Event:

Børnecancerfonden har igennem de seneste 14 år nydt godt af et herligt samarbejde med Sportscar Event ved årlige arrangementer på FDM Jyllandsringen, FDM Sjællandsringen og HCA Airport ved Odense. Her får de syge børn gratis en pragtfuld oplevelse med ture i de mange drømmebiler.

Alle andre får mulighed for at købe en tur i f.eks. en Ferrari, Lamborghini, Porsche eller en Ford GT og alle indtægterne, som er blevet til mere end 14 millioner kroner, går til Børnecancerfonden. Det betyder, at vi har kunnet glæde mange familier med et lille legat til et ferieophold eller andre ting, der kan være med til at forkæle børnene og give dem et pusterum i den barske behandling.

Læs mere om Sportscar Event her!

sportscar event odense auto show

Klik frem og tilbage på pilene