Reklame:

Danske Henrik Fisker indgår aftale med Tesla

Bilmærket, den danske designer lægger navn til, er blot det seneste, der indgår en aftale med Tesla, som betyder at Supercharger-laderne åbner sig for Fisker Inc.

Tesla åbner sit netværk af superchargere for endnu et mærke. Fisker Inc., som danske Henrik Fisker grundlagde, er det seneste bilmærke. I denne uge kunne bilmærket således fortælle, at man har tilsluttet sig den nordamerikanske ladestandard NACS.

En en kortfattet pressemeddelelse fortæller mærket, at man har indgået aftalen med Tesla. En aftale, der betyder, at Tesla foreløbig åbner 12.000 Supercharger-stationer i USA og Canada for Fisker.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Fisker er ikke alt for åbenmundet om den nye aftale. Men bilmærket fortæller dog, at deres kunder ville kunne tilslutte sig Teslas ladenetværk i løbet af første kvartal i 2025.

I første omgang vil Fisker lave NACS-adaptere, så kunder kan koble sig på Teslas netværk af ladere. Senere vil mærket udstyre sine biler med NACS-ladestik.

LÆS OGSÅ: Medie: Kevin Magnussen får ny Formel 1-kontrakt nu

Boosted har skrevet til Fisker Inc. for at få en kommentar, til om ladestandarden og den nye aftale også er noget, danske kunder får glæde af. Men bilmærket er ikke vendt tilbage på vores henvendelse.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?