Dansk BMW-specialist overtager E30 Meet

Foto: Koed.dk

Norges og måske Europas største BMW-træf er kommet på dansk hænder, efter BMW-folkene fra KOED har overtaget eventet.

Den danske BMW-specialist har opkøbt den norske BMW-klub E30 Meet. Med i købet har man også fået rettighederne til at arrangere det anerkendte norske event af samme navn, det skriver virksomhed i en pressemeddelse.

Nyheden kommer oven på et år, hvor coronapandemien har tvunget den danske BMW-virksomhed til at aflyse sit eget “åbent hus”-arrangement, som ellers har samlet BMW-folk fra hele Norden de sidste 25 år, oplyser Koed.


Med købet opretter KOED således også en særskilt eventafdeling. Det sker i en fortsat erkendelse af, at specialopgaver løses bedst af specialister, og eventfolk dermed er bedre til at skabe unikke events, end reservedelsfolk er, fremgår det af pressemeddelsen.

Foto: Koed.dk

Derfor sker overtagelsen nu
– Vores træf er blevet større og større hvert år, og kræver mange mandetimer både før og under eventet. De ansvarlige nyder at være en del af det, men det trækker dem samtidig delvist ud af deres primære roller. Med købet af E30 Meet får vi indehaveren og event-troldmanden Trond Hylle med på KOED-holdet, fortæller KOED-grundlægger Henrik Sørensen.

Den danske overtagelse af sit livsværk glæder Trond Hylle.

– Koeds overtagelse af E30 Meet er en fantastisk anerkendelse af det stærke community jeg har brugt 10 år på at opbygge, det giver endnu flere BMW-ejere mulighed for fantastiske oplevelser og fordele. Jeg er lykkelig for at E30 Meet nu er blevet en del af Koed.

I sin nye rolle bliver Trond Hylle en del af Koeds norske afdeling i Oslo, her skal han hjælpe til med at styrke kundeservicen i nord, fremgår det af pressemeddelsen.

OM E30 MEET
E30 Meet blev stiftet i 2010 af nordmanden Trond Hylle, der havde en ambition om at lave en helt speciel medlemsklub for BMW-entusiaster – primært fokuseret mod ejere af den ikoniske E30’er (3-serien ’82 – ’94, red.). Konceptet fik en fantastisk modtagelse blandt E30-ejere, og har i dag ca. 3.000 betalende medlemmer.

Kilde: Koed.dk

 Bjørn Skjærup er journalist og webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over seks år. Email: bj@boosted.dk