Boosted tester: Så meget bil får du for 499 kr.

Hurricane fjernstyret bil fra Morfars.dk

Kan det lade sig gøre at købe en sjov bil for under 500 kr.? Ja, det kan vi love dig for! Hos Morfars.dk er årets helt store hit den fede Hurricane fjernstyrede bil. Vi har testet den.

Julen nærmer sig, og du ved bare, at de bløde pakker fra familien er på vej under træet. Men så fedt er det altså ikke at pakke strømper og halstørklæder op – igen. Men bare rolig, du kan sagtens nå at få en af de hårde og meget sjovere pakker med på ønskelisten. Eller endnu lettere – du kan købe den til dig selv.

Her på Boosted-redaktionen er vi vilde med biler (surprise!), så vi har købt et par nye biler. Ikke ret store biler, men til gengæld er de sindssygt sjove. Vi snakker biler i størrelsen 1:18, og navnet er Hurricane.

Sindssygt lav pris og masser af sjov
Vi har fundet dem hos RC-specialisterne fra Morfars.dk, som fortalte os, at Hurricane-modellen giver rigtig meget sjov for under 500 kr. Men kan det nu også lade sig gøre?Det korte svar er ja, for dælen da! Bilen har firehjulstræk, og den kan køre op til 30 km/t. Faktisk kan du vælge imellem, om du vil have fokus på lang køretid eller tophastighed. Vi har købt en af hver, og den sjoveste er selvfølgelig modellen med den høje tophastighed. Men den lidt langsommere er god til mindre børn.

Da Hurricane ikke er så stor, egner den sig bedst til løst underlag som f.eks. grus eller til hårdt underlag. Ikke græs. Vi prøvede at give gas på et hårdt værkstedsgulv, og der er bilen den fedeste lille driftbil. Den river super nemt alle fire hjul rundt. På grus er den også helt genial.

Høj topfart eller lang køretid – du bestemmer
Batterierne oplades nemt med et USB-stik, og du behøver ikke være bange for at løbe tør for strøm lige med det samme. Modellen med lang køretid (topfart 20 km/t) holder 15-25 minutter, og modellen med høj topfart (30 km/t) holder 10-20 minutters kørsel. Men vil du have endnu længere køretid, kan du købe en stor batteripakke.

Skal du så samle alt muligt selv, når du modtager pakken? Nope, bilen leveres samlet og køreklar inkl. radiosender, genopladelig batteripakke og USB-oplader.

Så hvad venter du på? Se nu at få købt en fed gave til dig selv eller en du kender, der elsker fjernstyrede biler. 499 kr. er virkelig små penge for så meget underholdning på fire hjul. Hurricane er anbefalet herfra!

KØB DEN LIGE HER!

Se gutterne fra Morfars.dk fortælle om Hurricane her:

Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk