BMW M3 E30 fra HPI er årets fedeste fjernstyrede bil – vi har prøvet den

Morfars BMW E30 HPI RS4 Sport

Her er en E30 M3, som vi rent faktisk har råd til. HPI har netop lanceret den fantastiske ‘RS4 Sport 3’ med M3 E30-karosseri, og den er helt vildt fed!

Du skal ikke lade dig forvirre af navnet. RS4 Sport 3 har ikke noget med Audi RS4 at gøre – det er blot navnet på modellen fra producenten HPI. Og lige netop RS4 Sport 3 er en af de absolut mest populære onroad-biler, som HPI har haft på markedet i flere år. Vi er dog ret sikre på, at den popularitet kun bliver stødt stigende de næste måneder.

De har nemlig lige introduceret en ny karosse, fordi der har været så stor efterspørgsel på lige netop den bilmodel – den legendariske M3 E30 i Warsteiner racing-look. Bilen, som vandt DTM tilbage i 1987, med det let genkendelige tema fra ølproducenten Warsteiner. Den er nu klar på hylderne hos Morfars.dk.

Morfars BMW E30 HPI RS4 Sport
Modellen er 43,1 cm lang, så du får noget gods for pengene.

Dengang lå der en 2,3-liters motor med knap 200 hk under hjelmen i gadebilen. Det gør der selvfølgelig ikke i den her fjernstyrede bil, der dog ikke er nogen helt lille bil. Det er en 1:10 model, så størrelsen er 43,1 cm i længden og 20 cm i bredden.

I HPI RS4 Sport 3 BMW M3 E30, der er det helt korrekt navn, ligger der en elmotor, som er koblet til en drivlinje kendt for sin virkelig gode holdbarhed. Her er mange dele i metal i stedet for plastik, der har lettere ved at knække. Bilen har permanent firehjulstræk med differentialer og kardanaksel i metal som på en rigtig bil.

Morfars BMW E30 HPI RS4 Sport
Undervognen er i super kvalitet, og alt kan justeres.

Undervognen er en dobbelt wishbone, som kan justeres i flere positionerne, så du let kan finde den helt rigtige indstilling for din smag og kørestil. Støddæmperne er justerbare med olie i. Ja, faktisk er der så mange detaljer, som er inspireret fra rigtige racerbiler, at du kan bruge time efter time på at finjustere bilen. Det er virkelig cool!

Og hvis du alligevel ikke har fået nok i standardudgaven, kan du selvfølgelig købe alverdens upgrades som hjulsæt, styling i kulfiber, andre batterier og meget, meget mere. Karosseriet kan naturligvis også skiftes til andre bilmodeller, men vi kan ikke forestille os noget federe end den her E30. Men det er jo en smagssag.

Morfars BMW E30 HPI RS4 Sport

Det er vores gode venner fra Morfars.dk, som sælger den super gennemførte HPI RS4 Sport 3 BMW M3 E30. Den koster 2.499 kr. og er klar til ræs, så snart du har ladet batteriet op. Alt er med i pakken.

Hvad mener Boosted?
Hvis du vil have en fjernstyret onroad-bil i en vis kvalitet, og som du skal kunne justere ligesom på en rigtig racerbil, er det her det helt rigtige valg. De mange detaljer i metal og utallige justeringsmuligheder gør bilen til noget af det ultimative på markedet.

KLIK HER OG LÆS MERE HOS MORFARS.DK

Hvis du vil have den helt store gennemgang af bilen, så se her: