Reklame:

BMW åbner bilforhandler inde i videospil

BMW har fået skabt en hel by kaldet ‘Hypnopolis’ rundt om den virtuelle bilforhandler der ligger i spillet Fortnite.  

BMW iX2 har ikke været på vejene endnu. Men tyskerne går nu ad alternative veje for at præsentere den nye, elektriske SUV for omverden og sine kunder.

I hvert fald de BMW-kunder der spiller Fortnite. Det tyske bilmærke har i et samarbejde med udvikleren Epic Games nemlig fået bygget en hel by kaldet Hypnopolis op omkring en virtuel bilforhandler.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

BMW har også fået genskabt hovedkontoret, BMW Welt og mærkets museum i München. Altså sammen så Fortnite-spillere kan kigge nærmere på den nye iX2.

Det kræver dog, at Fortnite-spillerne gennemfører en række udfordringer. Men så får de også adgang til en ‘app’, hvor de selv kan konfigurere en iX2.

LÆS OGSÅ: Ford giver op i Tyskland – flere tusinde mister jobbet

Mulighederne er dog stærkt begrænset. Der er en række fælge, nogle farver og indhold i bagagerummet at skifte imellem.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Selv siger BMW, at det nye samarbejde med Fortnite-udviklerne er mere end en måned at nu ud til nye kunder på. Det er også en mulighed for at være først med noget.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?