Reklame:

Bilmærke kan ikke følge med: “Vi er nødt til at skrue op for produktionen”

Der er et luksusproblem. Ikke desto mindre kommer det bag på BMW, at så mange kunder skal bede om en ny M3 Touring. 

Set i bagklogskabens lys burde BMW måske allerede bare have begyndt at bygge M3 Touring-modeller, da mærket for 20 år viste et koncept baseret på den daværende E46 M3.

For nu – hvor BMW rent faktisk bygger M3 Touring på basis af den nuværende G20-generation af 3 Serien – er det en model, folk skriger på.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Faktisk er efterspørgslen så massiv, at BMW nu må skrue op for produktionen af M3’eren med den længere bagende. Det fortæller chefen for BMW M Frank van Meel til Bimmer Today.

Frank van Meel fortæller, at efterspørgslen direkte kommer bag på ham og resten af M-divisionen.

LÆS OGSÅ: Bilmærke er i krise: Direktør beder ansatte spare vanvittigt mange penge

Og selvom det nu er et år siden, at BMW præsenterede modellen på Goodwood Festival of Speed – og mærket har skruet op for produktionen – fortæller Frank van Meel, at der stadig er kunder på venteliste.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

M3 Touring er dog ikke den eneste muskel-familiebil BMW meget snart har at byde på. Efter år med rygter kunne BMW sidst i juni bekræfte, at der er endnu en M5 Touring på vej.

Sådan én har tyskerne ellers ikke haft på programmet, siden mærket inspireret af sin Formel 1-deltagelse lagde en V10-motor i E6x-generationen af 5 Serien.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?