Reklame:

Bilforhandlere brænder inde med 2 millioner biler – Elbilerne er sværest at komme af med

Mens danskerne køber elbiler som aldrig før, er billedet et noget andet i USA. Blandt to millioner nye biler ude hos forhandlerne, er elbilerne de sværeste at komme af med. 

Antallet af helt nye biler i USA, som bare står ude hos forhandlerne uden at finde nye ejere, vokser langsomt men stødt.

På nuværende tidspunkt brænder landets bilforhandlere inde med to millioner helt nye biler. Og af dem tegner der sig et tydeligt billede.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det er nemlig langt sværest at overbevise de amerikanske bilister om at vælge elbilen til på bekostning af en diesel/benzin eller hybridbil.

Og ifølge Automotive News har den tendens ikke ændret sig fra billedet i juni. Gennemsnitlig er der nu nye biler til at dække amerikanernes behov i en periode på 53 dage.

LÆS OGSÅ: Endnu et land forbyder Rusland at købe biler – “Alt er udelukket”

Men når det kommer til rene elbiler, er der nye biler ude hos forhandlerne til de næste 103 dage. Altså det dobbelte af gennemsnittet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Det er især ladeproblematikken og prisen på elbiler, der holder køberne væk fra elbilerne. Modsat melder bilforhandlerne om pres på beholdningen af mindre biler helt op til de mellemstore sedan-modeller.

 


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?