Bil-Youtuberen Brian Frederiksmose udgiver i dag sin første sang og musikvideo

BF Lifestyle - Brian Frederiksmose ny sang
Foto: BF Lifestyle

Du kender ham som manden bag BF Lifestyle på Youtube. Her giver han den gas med sine mange fede biler. Men Brian har også en passion for musik – og derfor udgiver han i dag sin allerførste sang med tilhørende musikvideo. Som selvfølgelig er proppet med de fedeste biler.

Hvis du har bevæget dig rundt på Youtube det seneste års tid, har du næsten ikke kunne undgå at støde på fænomenet BF Lifestyle. Her er der altid masser af gang i den med fede biler og skøre projekter. Bag kanalen står Brian Frederiksmose.

Brian har gjort sin drøm om hurtige biler til sin levevej. Så i garagen står lige nu en Lamborghini Gallardo Superleggera, en Dodge Viper og en Toyota Supra, som faktisk startede det hele, da Brian var blot 16 år gammel.


Den gule Dodge Viper så du måske til Auto Show Denmark i Odense Congress Center i 2019, hvor Brian havde opbygget en flot stand med et par af sine biler.

Men det er ikke kun biler, som fylder meget i Brian Frederiksmoses hoved. Også musik har altid været en passion, og derfor har hans helt egen sang premiere i dag. Og der er selvfølgelig lavet en musikvideo med masser af biler.

BF Lifestyle - Brian Frederiksmose ny sang
Foto: BF Lifestyle

Sangen hedder ‘Tro på dig selv’, og du kan se musikvideoen nederst her i artiklen. Herunder får du vores interview med Brian:

Hvorfor udgive en sang?
“Jeg har altid drømt om at lave musik, lige siden jeg var helt lille. Jeg gik altid rundt og sang, fordi det gjorde mig super glad, så drømmen om at lave musik har egentlig altid været lige så stor en del af mig som bilerne. Og nu har jeg taget chancen og kastet mig ud i det.”

Hvem ejer bilerne i videoen?
“Bilerne i musikvideoen er selvfølgelig mine tre egne, og så har jeg mit vennepars Camaro med. Min kammerats Jaguar F Type er der også. Det er Emil Trier, som også er Youtuber.  Og Roland Midtgaards AMG GT S er med også. Plus en af mine følgeres forældres Supra.”

Hvem har skrevet og produceret sangen/videoen?
“Sangen er skrevet af mig selv i samarbejde med min mor og min producer Patrick Hoffmeister. Jeg har haft beatet i et års tid og har gået og leget med teksten til sangen. Nu synes jeg, at tidspunktet var kommet til at kaste mig ud i det, så jeg kontaktede min producer, og så gik vi i gang. Vi skrev på sangen på tre timer, og så stod vi med en færdig tekst.”

Hvad handler sangen om?
“Sangen er meget personlig for mig. Den handler om de personer, som aldrig troede på mig igennem hele mit liv. Men også meget til dem, som ikke troede på mit Youtube. Så jeg håber, at den kan inspirere andre.”

BF Lifestyle - Brian Frederiksmose ny sang
Foto: BF Lifestyle

Skal du lave flere sange?
“Jeg kommer helt sikkert til at lave meget mere musik! Både covers men også mine helt egne sange. Uanset om det får succes eller ej, så driver lysten mig 100%.”

Hvad har du af forventninger til sangen?
“Mine forhåbninger til sangen er, at den bliver taget godt imod, og at folk bliver inspireret af den. Jeg synes, at den har en god tekst og en god rytme, så jeg håbe, at det bliver en ørehænger. Men jeg tager det lidt, som det kommer. Enten kan man lide det, eller også kan man ikke, og det skal der være plads til. Jeg gør det som sagt, fordi jeg elsker det, og lysten driver mig, fordi det gør mig super glad.”

Hvor mange steder udgives den?
“Den kommer både på Youtube, Spotify, Yousee Musik og mange andre steder. Og så bliver den også spillet i radioen i dag hvilket er KÆMPE stort for mig.”Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk