Reklame:

Berømt fælgfirma konkurs – nu har flere købere meldt sig

KW kunne ikke redde dem fra konkurs. Men konkursboets kurator har allerede fortalt om ‘postive’ meldinger fra potientielle købere af fælgfirmaet BBS.

Et legendarisk navn i bilmiljøet er ikke nok. I hvert fald ikke nok til at beskytte mod konkurs.

Fælgfirmaet BBS gik tilbage i september konkurs for fjerde gang i firmaets historie. Der er ganske enkelt ikke penge til at fortsætte driften. Sidst, det skete, sprang undervogns-firmaet KW Automotive til med en redningsplan.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det reddede 270 ud af 525 jobs under coronakrisen i 2020. Men nu står de 270 tilbageværende ansatte altså også til at miste jobbet.

En køber kan dog nå at melde sig. Tilbage i september fik BBS’ topfolk således tre måneder til at finde en køber. Og allerede nu kan kurator Martin Mucha fortælle til tyske medier, at flere interesserede købere har meldt sig.

LÆS OGSÅ: Professorer vil have nyt forbud: “Ingen bil må kunne køre over 40 km/t i Danmark”

BBS gik ellers i betalingsstanding i september måned og den 29. september indgav firmaet sin egen konkursbegæring til byretten i den tyske by Rottweil.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

BBS har ikke officielt udtalt sig om konkursen. Men tilbage i september skrev Auto Motor und Sport, at firmaet giver høje energipriser og fejlslagen forretningsstrategi skylden for, at man er gået konkurs igen.

Boosted.dk følger sagen.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?