Reklame:

Berømt biltræf forbyder visse biler på grund af idiotiske ejere

Det er altid de få, der ødelægger det for de mange. Og nu tager Cars and Coffee-træffet i Texas konsekvensen og forbyder amerikanske muskelbiler. 

Det ligger i ordet. Cars and Coffee handler om at mødes, drikke kaffe og sparke dæk. Ikke andet. Alligevel er der dele af bilmiljøet, der misbruger navnet til at skabe ballade og utryghed for alle andre.

Nu slår et lokalt Cars and Coffee-træf i den amerikanske Texas ned på de typer.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

I en officiel udmelding har arrangøren bedt folk i Ford Mustang, Chevrolet Camaro og Dodge Charger-modeller om at holde sig væk.

De bilister skaber ikke andet end ballade med ‘brændere og overdrevne omdrejninger’ ikke andet end problemer, lyder det fra arrangøren.

LÆS OGSÅ: Nyt forsøg på vejene – det skal koste 158 kr. i afgift at køre fra Aarhus til Herning

Samtidig kalder folkene bag træffet i Texas dog også forbuddet for ‘midlertidigt’. Forbuddet kommer efter en periode med flere problemer til træffet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Blandt andet har arrangøren flere gange måtte skrive ud til træffets deltagere for at bede om ro og orden. Lige lidt har det hjulpet, derfor er forbuddet nu en realitet.

Problemfyldte biltræf er også noget der fylder herhjemme. Bl.a. har det såkaldte Torsdagstræf på Roskilde Havn længe fået kritik for at tiltrække bilister, der ikke er ude på andet end at larme og genere de lokale.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?