Annonce:

MEGET ung bilist dummede sig i trafikken – bankede direkte ind i parkeret bil

Hverken alderen eller farten var ret høj i forbindelse med et trafikuheld, som politiet blev kaldt ud til natten til mandag.

For en bare 14-årig bilist sluttede søndagen på en rigtig kedelig måde. Og formentlig med en alvorssnak med Nordsjællands Politi.

Politikredsen blev kl.01.34 kaldt ud til et trafikuheld i Frederiksværk, hvor det viste sig, at den 14-årige havde påkørt en parkeret bil. Heldigvis var hastigheden ikke verdens højeste.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Ifølge politiet ramte den unge bilist en parkerede bil med 45 km/t. Den forholdsvis beskedne hastighed ændre dog ikke på, at både de sociale myndigheder og forældrene nu er blevet underrettet om sagen.

Umiddelbart kan den 14-årige på grund af sin lave alder heller ikke straffes for noget. Men det var lige før. I Danmark er den kriminelle lavalder sat til 15 år.

LÆS OGSÅ: Nu rammes ALLE veteranbiler – vægtafgiften stiger voldsomt meget

I en helt anden del af landet – nemlig i det syd- og sønderjyske – havde ordensmagten nok at se til i weekenden. Bl.a. i forbindelse med afholdelse af Danmarks Hurtigste Bil.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Bilfestivalen, der også går under navnet DHB, fik bødeblokkene til at gløde rødt med sigtelser i 1.000-vis. I den forbindelse måtte politiet også rekvirere fejeblade for at bortskaffe beslaglagte biler. Læs mere om den sag her.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler