Annonce:

Biltræf-folk føler sig chikaneret af politiet: “Det er hul i hovedet”

Bilka vil alligevel ikke lægge grund til et biltræf i Aarhus, og arrangøren føler sig chikaneret af politiet.

Egentlig skulle Cars and Coffee have åbnet 2023-sæsonen med et større træf ved Bilka i Aarhus-bydelen Tilst. Men nu må arrangørerne finde et nyt sted at være. Salling Group, der ejer Blika-kæden, vil nemlig ikke være med længere.

LÆS OGSÅ: Fotofælde gav ulovligt bøder i årevis – men den er først fjernet nu

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

– Det var ikke det, Bilka havde sagt ja til. Derfor har vi haft en god dialog med Cars & Coffee, og er blevet enige om, at det ikke skal foregå hos os, siger Henrik Vinther Olesen, der er kommunikationsdirektør i Salling Group, til Aarhus Stiftstidende.

Avisen har også talt med en talsmand fra Cars and Coffee, der dog ønsker at være anonym, men hvis identitet avisen kender. Og her ærgrer man sig mest af alt over politiets tiltag.

Jyllandsringen er ikke en mulighed
Tiltag som folkene bag bil-træffet mener ofte modarbejder deres interesse for biler.

Ifølge talsmanden har politiet flere gange henvendt til steder, som Cars and Coffee har haft en aftale med, og så har piben fået en anden lyd.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

– Til sidst ender vi med at være nede på Aarhus Ø, fordi det er det eneste sted, vi kan være, siger talsmanden til avisen.

Talsmanden oplever, at politiet sætter nogle begrænsninger for den slags biltræf. Noget som ifølge ham er “som er helt hul i hovedet”. Og går arrangørerne til Aarhus kommune for at få hjælp, bliver de ifølge talsmanden sendt tilbage til politiet.

At leje en egentlig racerbane som Jyllandsringen, mener biltræf-folket ikke er en mulighed. Det er der ganske enkelt ikke økonomi til. Så nu skal der altså findes et nyt sted, hvis træffet den 7. april skal blive til noget.


Annonce:

Læs mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 3.000 KR. PÅ DERES BILFORSIKRING

Gør som 800.000 andre! Indtast din nummerplade og få overblik på 30 sekunder - gratis:


Læs mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler