Annonce:

Den nye Urus Performante har djævelsk mange hestekræfter

Det – der måtte ske – er sket. Lamborghini har lavet en Peformante-variant ud af storsellerten Urus.

Den er stadig stort, meeen… Lamborghini Urus har tabt sig lidt. Særligt fordi italienerne nu bruger endnu mere kulfiber end før. Selv skærmkanterne er nu i kulfiber. Spoileren er heller ikke for sjov – ikke bare ser den godt ud, den hjælper med 38 procents yderligere downforce.

Og så er bagenden. Den er selvfølgelig også plastret til med kulfiber. Og udstødningssystemet? Altså nu siger de jo i EU, at bilerne skal larme mindre og mindre og til sidst helst ikke sige noget, men faktum er, at den nye Urus Performante fra fabrikken er udstyret med et Akrapovič-system.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Stålfjedre og 23″ hjul
Bilen har traditionelle stålfjedre – luftundervognen er væk. Men det Lamborghini vurderet må gi’ meget god mening. I hvert fald har bilen fået et rally-mode. Og det siges, at bilen mere end fint kan begå sig på et grus og/eller mudret underlag. Hvem havde nogensinde troet det om en Lamborghini?

Anyway – det der med antallet af hestekræfter passer. Det er djævelsk højt. Den 4-liters V8-motor med biturbo er den samme. Men nu har den 666 hestekræfter mod 650 før. Et lille hop opad. Men det ser godt ud på papiret. Hvilket det i øvrigt også gør med 23″ fælge. Kan mindre gør det, er 22″ også en mulighed.

Så er der det med prisen. Er du klar? 270.000 euro eller to millioner danske kroner plus det løse. Og det er uden afgifter.

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler