Annonce:

Tuner bygge grøn kulfiber-Porsche – ingen vil have

Der skal bygges 13 eksemplarer. Men det er nu ikke på grund af tal og overtro, at denne ellers lækre Porsche 911 bliver svært at få solgt.

Hvem kan – måske lige bortset fra nogle personager langt ude på den frelste venstrefløj – have noget mod en Porsche 911 Turbo S klædt komplet i kulfiber? Grøn kulfiber – that is! Nej, vel?

Ikke os i hvert fald. Alligevel bliver det nok særdeles svært at få afsat disse 13 biler. Eller i hvert fald de 13 planlagte udgaver en vild og voldsom Turbo S-ombygning. Og det har ikke meget med prisen at gøre. Bilen er dyr uanset, hvordan vi vender og drejer tallet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Nej, tuneren, TopCar, har hjemme i Rusland. Og hertil er der ikke mange bilkøbere, måske bortset lige fra de russiske, der har lyst til at sende så meget som én bøjet rubel. Det er i øvrigt under 10 danske øre med den dagsakutelle vekselkurs.

Stinger GTR Limited Carbon Edition har ellers alt, en tunet bilhjerte kunne drømme om. 3,8-liters boksermotor med seks cylindre med 650 hestekræfter og 800 Nm, komplet titaniums-udstødning og en 0 til 100 km/t på bare 2,7 sekunder. Og så selvfølgelig et karosseri i kulfiber!

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler