Ville stjæle scooter – endte med at få bil beslagt

Foto: Twitter/politi.dk

Natten til fredag fik Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi en anmeldelse, om at tre mænd var i gang med at stjæle en scooter. Det udviklede sig.

Natten til fredag var tre personer ved at læsse en stjålet scooter op på en påhængsvogn på Manøvej i Næstved. Uheldigvis for dem var Sydsjællands og Lollands-Falsters Politiet blevet tippet om det samme. Ordensmagten mødte derfor de tre personer på adressen.

Hurtigt skulle det vise sig, at de tre havde mere end et scooter-tyveri på samvittigheden. Personen, som førte ‘flugtbilen’, en 27-årige mand fra Rønnede, viste sig slet ikke at have noget kørekort. Desuden var han påvirket af alkohol. Det skriver politikredsen i døgnrapporten.

Og fordi det var tredje gang inden for tre år, at manden blev stoppet i en bil uden at have kørekort, beslaglagde betjentene bilen på stedet. Sammen med en 32-årig mand blev den 27-årige taget med på stationen, hvor de blev sigtet for tyveri. Den 27-årige blev ligeledes sigtet for at køre uden kørekort og spirituskørsel.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
En 16-årig pige var også med i bilen. Hun blev sigtet for butikstyveri, fordi det viste sig, at hun havde nogle parfumer på sig, som tidligere var blevet meldt stjålet.

 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Boosted.dk er Danmarks største site om biler. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk