Ville stjæle scooter – endte med at få bil beslagt

Foto: Twitter/politi.dk

Natten til fredag fik Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi en anmeldelse, om at tre mænd var i gang med at stjæle en scooter. Det udviklede sig.

Natten til fredag var tre personer ved at læsse en stjålet scooter op på en påhængsvogn på Manøvej i Næstved. Uheldigvis for dem var Sydsjællands og Lollands-Falsters Politiet blevet tippet om det samme. Ordensmagten mødte derfor de tre personer på adressen.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

Hurtigt skulle det vise sig, at de tre havde mere end et scooter-tyveri på samvittigheden. Personen, som førte ‘flugtbilen’, en 27-årige mand fra Rønnede, viste sig slet ikke at have noget kørekort. Desuden var han påvirket af alkohol. Det skriver politikredsen i døgnrapporten.

Og fordi det var tredje gang inden for tre år, at manden blev stoppet i en bil uden at have kørekort, beslaglagde betjentene bilen på stedet. Sammen med en 32-årig mand blev den 27-årige taget med på stationen, hvor de blev sigtet for tyveri. Den 27-årige blev ligeledes sigtet for at køre uden kørekort og spirituskørsel.

En 16-årig pige var også med i bilen. Hun blev sigtet for butikstyveri, fordi det viste sig, at hun havde nogle parfumer på sig, som tidligere var blevet meldt stjålet.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

 

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Boosted.dk er Danmarks største site om biler med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk