VIDEO: Audi RS 6 med 1.200 hestekræfter er SKRÆMMENDE hurtig


Lige denne Audi RS 6 menes at være den hurtigste C7-udgave af modellen i hele verden.

I disse dage er det 20 år siden, Audi lancerede RS 6-modellen. Det har været to årtier med en pokkers masse fart på og altid med ladetryk. Bilen her er af C7-generationen fra 2013 og 2018.

Og selvom det af indlysende årsager ikke er af nyeste dato, så fejler bilen absolut intet. Det samme gælder præstationerne. Om bilen så vitterligt er den hurtigste af sin slags, skal vi ikke kunne sige, men med 1.200 hestekræfter og 1.450 Nm burde der være i det mindste bare lidt om det.

Selve tuningen af bilen er udført af fire omgange. Først gang gav det 650 hestekræfter, som siden blev hævet til 730 hestekræfter. Læg dertil et metanol-kit og ydelsen skød yderligere i vejret – nemlig til 825 hestekræfter. Men heller ikke det var tilsyneladende nok.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
En vildere brændstofpumpe, større intercooler og bedre styring af brændstoffet gav de sidste hestekræfter. Derfor tager det bare 2,57 sekunder at komme fra 0 til 100 km/t. Og fra 100 til 200 km/t er et overstået kapitel på sølle 4,67 sekunder.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk