Reklame:

Vejkryds kostede 430 millioner kr. – nu er man løbet tør for penge… og asfalt

Skatteydere betalte svimlende mange penge for at få anlagt et vejkryds. Nu – tre år senere – er vejkrydset stadig ikke taget i brug.

Ingen bil har nogensinde kørt gennem vejkrydset M49, der ligger mellem Severn Beach og Chittering i udkanten af den britiske by Bristol. Det heller ikke selvom projektet kostede skattetyderne svimlende 50 millioner pund og blev afsluttet i 2020.

Pengene, der svarer til 430 millioner danske kroner, har nemlig ikke slået helt til. Der mangler stadig noget asfalt, der kan forbinde en af veje, der går til flere store varehuse i området. Blandt en Amazon-butik, et Lidl og Tesco-supermarked.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver avisen The Sun.

Det er dog først nu, at det ansvarlige byråd har sat gang i planerne om at anlægge de sidste, men nødvendige meter asfalt.

LÆS OGSÅ: Kedeligt nyt til danske bilister – nu stiger prisen

Helt konkret mangler der 160 meter vej, anslås det. Det bliver dog en dyr omgang. Briternes transportministerium, Department of Transport, har afsat yderligere 7 millioner pund til projektet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det svarer til 60 millioner kr. ekstra. Men det er en plan, der skal godkendes i de forskellige instanser. Og først når det er sket, kan arbejdet gå i gang. Noget der forventes at vare endnu et år.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?