Reklame:

TV-vært: “El-bilejere tror, de er bedre end alle andre bilister”

Bilister i diesel- og benzinbiler er blevet de nye rygere, mens folk i elbiler føler sig bedre end alle andre, siger den nye vært på DR-programmet “Kender du typen?”.

Jacob Holst Mouritzen er konsulent, og så er han den nye vært på DR’s livsstilsprogram ‘Kender du typen’. Hos FDM har man spurgt ham, hvorfor nogle folk hader elbiler. Det, mener værten, skyldes den forandring, som elbilen repræsenterer.

Samtidig mener tv-værten, at elbilen er et symbol på den grønne omstilling. Og på den måde kan folk, der ikke køre elbil, føle sig udstillet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

– Folk, der kører benzin- og især dieselbiler, er på en måde de nye rygere. De føler, at de bliver påduttet noget og set ned på af elbilister, der ser de andre som bøvede neandertalere, der tilhører den gamle verden.

– Elbilister føler sig bedre og er mere hellige, fordi de går forrest, siger Jacob Holst Mouritzen.

LÆS OGSÅ: Borgmestre siger ‘nej’ til 80 km/t “Bor man ved en motorvej, skal man regne med støj”Z

Han vil dog ikke sætte et markant på dem, der er imod elbiler. De kommer nemlig fra alle samfundslag, mener han.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

FDM’s Søren W. Rasmussen påpeger da også, at ‘man skal huske, at elbilen ikke redde Jorden’. Omvendt kommer ingen bilister uden om, at de før eller siden må sætte sig bag rattet af en elbil, mener han.

 


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?