Reklame:

To mænd stoppet i helt forkert bil – nu skal de 25 år i spjældet

To mænd har fået henholdsvis 12 og 13 års fængsel, efter at de blev stoppet i en bil med en skjult men særdeles forbudt last.

National enhed for Særlig Kriminalitet har ved Retten i Glostrup fået idømt en 64-årig mand fra Tyskland og 22-årig mand fra Danmark henholdsvis 13 og 12 års fængsel for i fællesskab at have indført og besiddet i alt 32 kg kokain.

Den 64-årige fik desuden en udvisningsdom, der betyder, at han aldrig må vise sig i Danmark igen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det oplyser Rigspolitiets National enhed for Særlig Kriminalitet i en pressemeddelse.

Det var den 64-årige, der tilbage i januar kørte en tysk indregisteret bil ind over grænsen til Danmark. Politiet fulgte ham dog hele tiden.

LÆS OGSÅ: Sker i 2025 – hovedstaden forbyder samtlige benzin- og dieselbiler

Faktisk lige indtil han stoppede ved en adresse på Amager i København. Det var her, at tyskeren mødtes med den 23-årige, før de sammen fortsatte til en adresse i Hvidovre.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Her slog politiet mod dem begge. Mellem bilens forsæder blev der fundet 15 kilo kokain. Ordensmagten kunne desuden bevise, at de havde smuglet yderligere 17 kilo kokain til Danmark i december 2022.

Den 64-årige vil ikke finde sig i dommen, som han derfor har anket. Den 22-årige har udbedt sig betænkningstid, skriver politiet.

Foto: National enhed for Særlig Kriminalitet

Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?