Reklame:

Tesla som måske aldrig bliver bygget er solgt for absurd beløb

Det er ikke så meget bilen, der for nylig blev solgt på auktion, men mere løftet om den.

Kan man sælge en bil, der overhovedet ikke findes endnu? Svaret er måske lidt overraskende ‘ja’. Og det er der faktisk big business i.

De såkaldte build slots, pladser på samlebåndet, bliver, når bilerne er eksklusive nok, ofte solgt for svimlende summer.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Eksklusiv bliver Tesla Cybertruck ikke. Tesla regner med at spytte eksemplarer af modellen, når først den er klar, ud på vejene. Og det i et rasende tempo.

Mærkets direktør Elon Musk har dog flere gange udskudt bilen. Og pånær en lille håndfuld prototyper er der da heller ikke sket noget endnu.

LÆS OGSÅ: Sker i 2025 – hovedstaden forbyder samtlige benzin- og dieselbiler

Alligevel er én af de første pladser på Cybertruck-samlebåndet netop solgt for et absurd beløb. Helt konkret har en anonym køber betalt hele 400.000 dollar svarende til 2,8 millioner kr. for en Cybertruck.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Til gengæld er han blevet lovet, at hans bil er én af de første, Tesla ruller af serieproduktionen. Købet fandt sted på en auktion, som Petersen Automotive Museum i Los Angles stod bag i weekenden.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?