Stoppet med 225 km/t: Forstod ikke politi kunne følge med

Den uskrevne regel om at politiet opgiver forfølgelsen, hvis blot du kører over 200 km/t, holder ikke


Det måtte en mand fra den amerikanske stat Indiana sande, da politiet stoppede ham med 225 kilometer i timen på motorvejen. På strækningen måtte han maksimalt køre 90 kilometer i timen.

Alligevel var den blot 20-årige Lorenzo Gagliano overrasket over, at politiet overhovedet kunne følge med. Det forklarede han i hvert fald betjentene, der stoppede ham.

Angivligt skulle Gagliano – der blev stoppet i sin Acura CL fra 2002 – have sagt, at han troede, han kunne slippe, så længe han holdt farten over de 200 km/t.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:
Gagliano troede, at politibilerne var udstyret med “små V6-motorer”. Her skal vi indskyde, at Gagliano egen Acura har en 3.2 liters V6 med “imponerende” 225 hestekræfter. I Indiana patruljere betjentene dog i biler med bomstærke Hemi-V8’ere. Hvilket altså kom noget bag på den 20-årige bilist.

Bedst af alt er dog betjentenes bemærkning i deres rapport om hændelsen – “A police V8 Hemi can catch a 2002 Acura”. Lorenzo Gagliano kan nu se frem til en række sigtelser, fordi han foruden den høje fart kørte uden kørekort, modsatte sig anholdelse og glemte at blinke, da han skiftede vognbane,

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Den sidste lader vi lige stå lidt

Artikler og reklamelinks:
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over syv år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk