Reklame:

Skræmte livet ud af andre bilister – 97-årig mand sigtet for vanvidskørsel

Flere bilister måtte onsdag aften ud i undvigemanøvre for at undgå at ramle sammen med en 97-årig vanvidsbilist.

Vanvidsbilisme har ingen alder. Det kunne Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi konstatere, da en 97-årig mand kom kørende i den helt forkerte retning på Vestmotorvejen ved Korsør.

–  Bilisten vender om ved betalingsanlægget i retning mod Fyn og kører derefter mod kørselsretningen på motorvejen, fortæller vagtchef Nicolai Lynge til TV2.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Onsdag kunne vagtchefen endnu ikke fortælle om årsagen til den 97-årige vanvittige kørsel. Men det ligger fast, at den gamle mand har fået beslaglagt sin bil. Ligesom han er blevet sigtet for at straffelovens paragraf 252.

En paragraf der handler om at bringe andres liv eller førlighed i fare. Politiet fik de første meldinger om den 97-åriges vanvidskørskel kl.23.07.

LÆS OGSÅ: Skidestiv kørelærer anholdt – var fuld under køretime

Og den gamle mand er langt fra den eneste, politiet i løbet af de seneste to år, hvor loven har eksisteret, har kunnet sigte for vanvidskørsel. Heller ikke når det er gået den forkerte vej på motorvejen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Tilbage i februar måtte politiet flere gange stoppe ældre bilister, der var kommet helt galt afsted i trafikken. Læs mere om det her.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?