Reklame:

Politiet i chok over 17-årig som ikke ville stoppe: “Hans knallert kunne jo køre 90 km/t”

Natten til onsdag i sidste uge måtte politiet eftersætter en bare 17-årig dreng, som bestemt ikke havde tænkt sig at stoppe. 

Midt- og Vestjyllands Politi måtte natten til onsdag i sidste uge ud på en kortvarig jagt efter en bare 17-årig knallertkører som bestemt ikke havde tænkt sig at sludre om færdselslovens bestemmelser.

Det skriver Nordjyske.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Jagten, der fandt sted på Mors, sluttede dog i krydset Nørrebro/Limfjordsvej. Og at politiet trak det længste strå, kan ende med at blive meget dyrt.

Altså for den 17-årige. For hans knallert var hverken forsikret eller udstyret med nummerplade, oplyser vagtchef Henrik Jensen fra lokalpolitiet i Thisted til mediet.

LÆS OGSÅ: Politiet erkender nederlag – ulovlig praksis over for bilister blev IKKE anket

Politiet mener, at knallerten – der egentlig kun må køre 30 km/t, kan køre mellem 80 og 90 km/t.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Af samme grund tog ordensmagten beslaglagt køretøjet, som man nu vil have fastslået u-lovligheden af. Derfor kan det også komme på tale, at den 17-årige skal sigtes for endnu mere, end han i forvejen er skrevet for.

Noget tyder på, at politiet rundt om i landet er særligt obs på de hurtigere knallerter. Det er ikke mere end 3 uger siden, at en helt anden politikreds stablede en deciderede knallertrazzia på benene. Det blev dyrt for mange – læs mere her.


Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?