Reklame:

ØV! Der skal bygges ti styk af denne tunet Mercedes monster-pickup

Hvis vi havde råd, ville vi afgjort begræde, at Brabus kun bygger ti eksemplarer af denne G63’er med lad og 900 hestekræfter.

Hvis ikke synet af Mercedes G63 AMG i sådan al almindelighed får dit hjerte til at banke og mundvand til at løbe, hvad læser du så egentlig disse linjer for?

Præcis! Og nu vi har luget de typer fra, er her en hæsblæsende nyhed fra Brabus. Den tyske tuner har nemlig taget sig kærlig af en G63 AMG. Kærlighed er i denne sammenhæng det samme som, at en avanceret vinkelsliber har skåret den sidste tredjedel af tagkonstruktionen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det efterlader et åbent lad, og noget du ikke lige sådan får Mercedes til at lave. Medmindre du betaler svimlende summer for en åben Maybach Landaulet. Dermed ikke sagt, at denne Brabus ombygning af G63’eren er noget billigt bekendtskab.

Brabus er ALDRIG billig
Det er noget fra Brabus aldrig. Men for pengene får du til gengæld også en 4,5-liters V8-motor med biturbo som er god for 900 hestekræfter og 1.250 Nm. Eller det vil sige 1.050 Nm. Brabus har nemlig fundet begrænseren frem, så motoren ikke river bilen fra hinanden.

Tophastigheden er i øvrigt også tøjlet til 280 km/t. Men det er ‘kun’ elektronisk. Det ændrer dog ikke på, at den tæt på 2,5 ton tunge Mercedes flytter sig fra 0 til 100 km/t på bare 3,7 sekunder. 3,7!.

Prisen? Av, ja. Den var værre. Men nu du spørger, så begynder Brabus at tælle ved 650.000 euro. Det svarer til 4,9 mio. danske kr. PS: De 24″  Monoblock Z Platinum Edition-hjul er selvfølgelig ekstraudstyr

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Klik ‘NÆSTE SIDE’ for at bladre i billederne af bilen


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?