Reklame:

Nu klager Elon Musks naboer over ham

Elon Musk har fået rejst et enormt skilt på bygningen, der indtil for kort tid siden husede Twitters hovedkvarter, men som nu rummer det sociale medie ”X”.

Elon Musks naboer er sure på ham. I hvert fald over det han har fået lavet. Verdens rigeste mand har nemlig fået rejst et kæmpe skilt på toppen af Twitter, der nu bare hedder X, hovedkvarter i San Francisco.

Det er også noget, de nu tidligere Twitter-brugere har bemærket. Ifølge det danske nyhedsbureau Ritzau skriver en bruger, at han ville være rasende, hvis han som nabo skulle glo på det lysende skilt.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

– Forestil dig at have dette fandens X-skilt lige over for dit soveværelse, skriver brugeren Itsmefrenchy123.

En anden tidligere, nuværende X-bruger kalder skiltet for ’umiskendeligt mangel på hensyn’.

LÆS OGSÅ: Endnu et land forbyder Rusland at købe biler – “Alt er udelukket”

Og det er ikke kun de tidligere Twitter-brugere som er sure. Myndighederne i San Francisco har også iværksat en undersøgelse, efter at skiltet er kommet på bygningen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Men byggestyrelsen er foreløbig blevet nægtet adgang til adressen to gange. Myndighederne har efter sigende fået den melding fra X’s ansatte, at skiltet er en midlertidig ting.

Twitter – og nu altså X – er ikke det eneste, Elon Musk bruger for at skabe rag i sagerne. Reuters kunne for nylig afslører, hvordan Musk ifølge flere Tesla-ansatte beordrede dem til at snyde bilmærkets kunder. Læs mere om den sag her.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?