Her er tre fede fælgsæt til 2020-sæsonen

Foråret står for døren, så det er nu, du skal have sæsonens fælge hjem.

Har du tjekket vejrudsigten for nyligt? Det ser sgu ud som om, at vi slipper for en hård vinter i år. Og for bilentusiaster betyder det to ting; sæsonen begynder tidligere og varer længere.

Så måske det i virkeligheden allerede er nu, du skal begynde at se dig om efter årets fælgmode? Lidt inspiration har i hvert fald aldrig skadet nogen. Heldigvis behøver hverken dyre modeshows eller krævende modeller at vise vejen for forårets fælgmode.

Her har vi udvalgt tre sæt aluminum, vi synes fortjener ekstra opmærksomhed i år.

PS: Alle sæt – og mange flere – finder du hos vores gode venner fra Jocks.dk – her har de altid skarpe priser.

ROTA Torque: En designklassiker der holder år efter år. Et stykke alu der fås i både 17″ og 18″ og giver dig den stilsikre sæson. Fås i hulmål fra 4×100 og helt til 5×120.

Enkei RPF1: Formula 1-sæsonen begynder godt nok først om nogle uger, men allerede nu kan du få din egen slæde til at dufte lidt af det, der betegnes som motorsportens kongeklasse. Enkei-fælgen her er konstrueret med samme teknologi, som McLaren bruger til sine F1-racere. Fås i alt fra 14″ til 18″.

7twenty style 46: Konkav – eller overfladen ‘der buer indad’ – er en af de fælgtrends, der aldrig går af mode. Hils på 7twenty Style 46. Den holder hårdt på alt fra en Lexus ‘lukusflyder’ til en skamsænket BMW E46 3 Serie.

Se mange flere fede fælge på Jocks.dk

 

 


Reklame: