Her er AMG-GTR Black Series – et bæst med nummerplader og 710 hk

Ikke siden SLS har Mercedes brugt navnet Black Series, men nu er den ultimative Mercedes tilbage.

Og det før du overhovedet må se den. På Instagram har vi nemlig fundet disse billeder, der viser hele bilen uden så meget som ét stykke camouflage.

Og designet er da også vildt for at sige det mildt. Den i forvejen enorme Panamericana-kølergrill er kun blevet større på Black Series, for slet ikke at tale om den enorme hækvinge af kulfiber bag på bilen.

Kulfiber er de små canards på forkofangeren i øvrigt også lavet af. I det hele taget er den nye monster-mercer spækket med det fjerlette materiale.

LÆS OGSÅ: Nyt fra Arthur på 78 – nu har hans Audi TT 1.068 hk


Meget apropos kulfiber så er den store, sorte hækvinge delt i to. En detalje man lige skal se to gange for at fange den.

Meget mere power
Motormæssigt har det allerede været fremme, hvad den nye Black Series gemmer på. Ja, ingeniørerne fra Stuttgart ruller stadig med den fire-liters, biturbo V8’er. Omend de har masseret den grundigt i forhold til både GT-R og GT-R Pro.

Nu sparker V8’erne nemlig 710 hestekræfter og 850 newtonmeter i asfalten. Pænt meget mere end den almindelige GT-R som må ‘nøjes’ med 585 hestekræfter.

Det er faktisk også en pæn del mere end den voldsomme racerbil GT3 Evo, der ræser rundt med ‘sølle’ 630 hypper.

Nøj, en vogn! Og så må den få nummerplader på.

 


Reklame: