Reklame:

Har lige fået ny kontrakt – nu kritiserer han åbenlyst Haas

Sådan kan man ikke drive et Formel 1-hold. Det er konsekvensen. Det fungerer ikke. 

Det er bare noget af det meget lidt positive, som Nico Hulkenberg har at sige om Haas. Det til trods for at tyskeren i august kunne fortælle, han har forlænget sin kontrakt med netop Haas.

Det kunne Kevin Magnussen i og for sig også. Men det er nu tyskeren, der efterfølgende har været mest åbenmundet i sin kritik af holdet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Særligt efter løbet i Brasilien, som Haas trak sig pointløst ud af med en smadret Kevin Magnussen-racer, fik frustrationerne fra den tyske del af garagen fri løb.

– Det er en konsekvens af ikke at introducere opgraderinger tidligere for at opnå bedre ydeevne. Forhåbentlig er dette en brat opvågning for alle på fabrikken. På den her måde kan vi ikke deltage i Formel 1.

LÆS OGSÅ: Medie: Resterne af lukket bilmærke genopstår – vanvittig bil skal bygges!

– Der var ikke noget for os at opnå. Efter to eller tre omgange holdt dækkene op med at fungere. Intet virkede overhovedet. Jeg har det ikke så sjovt på søndage som denne længere, fortalte Hulkenberg journalister efter løbet i Brasilien.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Racing365.

At Hulkenberg overhovedet sidder i en Haas-racer næste år, skyldes angiveligt at holdet valgte at gøre brug af en klausul i tyskerens kontrakt.

Den tidligere Renault-kører så sig tilsyneladende om efter et andet sæde kort før kontraktforlængelsen. Han indrømmer endda at have talt med et helt nyt Formel 1-hold. Læs mere om det her.

Reklameblok:


 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?